Hulp voor zzp'ers

Talentvol

informatie

Ben je zzp’er en sta je te springen om meer werk?
Wij willen je helpen.

Dat doen we door naar je verhaal te luisteren, je advies te geven of je voor te stellen aan opdrachtgevers. Afhankelijk van wat je nodig hebt. En met werk bedoelen we een extra opdracht, een tijdelijke baan in loondienst of werk waar je niet altijd van gedroomd hebt, maar waar je nu wél de tijd mee doorkomt. Want je wilt nu vooral verzekerd zijn van inkomsten. Toch? Dus nog even op een rij:

• heb je op dit moment geen werk, te weinig werk of dreig je opdrachten te verliezen?
• kan jij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van werk en ontvang je die nu niet? Bijvoorbeeld omdat je geen zakelijke sparringpartner hebt of door het gebrek aan financiële hulp?
• woon je in de gemeente Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, Heusden, Landerd, Meierijstad, Mill & Sint-Hubert, Oss, ’s-Hertogenbosch, Sint Anthonis, Uden, Sint-Michielsgestel of Vught?

Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Even voor de duidelijkheid: wij van Talentvol zijn er om meer mensen aan het werk te krijgen in Noordoost-Brabant. We worden gefinancierd door belanghebbende partijen die daar baat bij hebben. Het voordeel voor jou is dat het je daarom niets kost om onze hulp te krijgen. Pak die kans nu je het hard nodig hebt.